Vil blue light briller hjælpe på dine øjne?

Har du problemer med at falde i søvn om natten? Måske ligger du vågen i timevis, før du endelig falder i søvn. Eller også vågner du tidligt om morgenen og kan ikke falde i søvn igen. Det kan være frustrerende og trættende. Men det behøver ikke at være sådan.

En af grundene til, at mange mennesker har problemer med at sove, er fordi de bliver udsat for for meget blåt lys fra skærme. Computere, tablets og smartphones udsender et blåt lys, som kan være skadeligt for vores søvn. Det blå lys blokerer for melatonin, et hormon, der gør os trætte.

Få test dine øjne i dag, om blue light briller kunne være noget for dig.

Forhindre dit syn i at blive værre

Hverdag sidder du med din computer, mobil, tablet eller dit tv. Alt dette udsender blåt lys. Hvis du får for meget af det blå lys kan det være til at forvrænge dit syn og give dig hovedpine. Det kan også forstyrre din søvnrytme.

Det er derfor en god idé at anvende et blåt lys filter for at undgå for meget af det blå lys. Dette filter blokerer det skadelige blå lys og reducerer dermed risikoen for at få hovedpine og forvrænge dit syn.

Det er især vigtigt at bruge et blåt lys filter når det er nat og du gerne vil sove. Det blå lys kan nemlig forstyrre din søvnrytme og gøreærere for dig at falde i søvn.

Det er altså en god idé at bruge et blåt lys filter for at beskytte dit syn og for at få en bedre søvn.

Hvorfor anvende blue light briller

Det er ikke usædvanligt at have problemer med at sove, når man har brugt sin computer i løbet af dagen. Dette skyldes det blå lys, som udsendes af skærmen. Det blå lys kan være skadeligt for øjnene, og det kan forstyrre søvnen.

Det er derfor en god idé at bruge en blue light briller uden styrke eller med, når man arbejder ved sin computer. Blue light brillen blokerer det blå lys, og dermed beskytter man sine øjne. Brillen har også en positiv effekt på søvnen, da man ikke bliver forstyrret af det blå lys.

Det er en god idé at bruge en blue light briller, når man arbejder ved sin computer. Brillen blokerer det blå lys, og dermed beskytter man sine øjne.

Find de bedste blue light briller uden styrke på markedet